Tentan är över och förkylning

Posted in Livsstil

Hejsan,

Jag pluggade ju konstant förra veckan medan jag låg sjuk med en hemsk luftvägsinfektion. Hade ju en omtenta i fredags, så nervös jag var! När klockan ringde 6.15, så tänkte jag att jag skiter i det, jag kommer ändå få helt andra frågor och jag fick liksom inte in allt vi skulle plugga på i huvudet. Det gick bara inte. Men jag gick dit ändå, såklart. 

Tur att jag gjorde omtentan! Det var samma frågor som första tentan, och jag kunde varenda fråga! Såklart inte exakt allt, så kommer ju inte få full pott på tentan men i alla fall godkänt, det känner jag på mig. Jag fick 14 poäng första tentan, man skulle ha 17 poäng för att få godkänt. Så detta klarar jag galant. 

Nu sitter jag här och har bihåleinflammation. Fått det de senaste gångerna jag varit så här förkyld. Så mår fortfarande uselt och kommer spendera helgen hemma och må dåligt. Måste vila också för på måndag startar en ny termin, och en ny kurs. Sen på fredag börjar en till ny kurs, så måste vara frisk!

Hoppas ni får en bra helg!

Hemtenta som gjordes förra veckan. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.