Otrolig jobbig månad..

Posted in Livsstil

Godkväll, har varit otrolig dålig uppdatering! Men jag har en anledning. Det har nämligen varit fullt av tentor, och läsning inför tentor denna månaden (och det blir fler). Har pluggat varenda dag, även på helgerna, sen jag börjar vårterminen. Aldrig mer att jag ska läsa två kurser parallellt!! 

Jag har en omtenta nu på onsdag. Och jagr inte alls redo, inte ett dugg. Det är tufft att få in allting i huvudet, alldeles alldeles för mycket att plugga. Onödigt. För jag kommer ha glömt allt, nästan i alla fall, när jag är klar med tentan. Det gör inget nytta av att nöta in massa saker och sedan glömmer man det ändå. Jag har hellre hemtentor, lär mig så mycket mer. 

Men men, jag får göra mitt bästa. Jag trivs i alla fall inte längre med att läsa religion och religionsvetenskap. Sociologi och psykologi är mer mina ämnen. Läser sociologi bredvid religionsvetenskapen, och hade inte alls lika mycket ångest och stress inför sociologi-tentan som jag har och haft inför tentorna i religionsvetenskapen. Jag lär mig knappt något på denna kursen, men på sociologin lär jag mig nytt och tycker det är väldigt intressant. Det säger rätt mycket att jag valt helt fel område. Men hade väl egentligen inget val, för svårt att komma in på det jag vill läsa. Fick ta det jag kom in på.


Köpte i alla fall en söt liten växt igår!

Aja, får väl kämpa på. Kan inte hoppa av, har ju hyra, match och räkningar att betala. Sociologin är nämligen bara 15hp. Har i alla fall tappat motivation och jag hinner inte med, mår dåligt varje dag och känner inte igen mig själv. Får hoppas att sommaren blir bra, att jag får i mig mycket D-vitamin och återhämtar mig ordentligt, inför höstterminen. 

Under hösten hoppas jag att jag kommer in på ett program! Helst röntgensjuksköterskeprogrammet eller sjuksköterskeprogrammet. Då får jag ny motivation och känner att jag studerar något vettigt och något jag tycker om. Håller tummarna. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.