Ljusa och fräscha parkettgolv

Posted in Livsstil

Sponsrat inlägg.

Ibland önskar jag att jag hade en bostadsrätt, för då hade jag kunnat fixa lite mer i lägenheten. 

Just nu är vår lägenhet sunkig, gula väggar (jag gillar inte dem alls, men vi flyttade in fort så det hann aldrig fixas), plastiga golv och hemska köksluckor. Det jag hade allra mest fixat är väggarna – tänk er vita väggar, det lyser verkligen upp och gör rummet större (iaf ser det ut så). Men även golven skulle få sig ett rejält fix! 
Vi har parkettgolv i vardagsrummet, väldigt snyggt men för mörkt. Att ha ljust trägolv i vardagsrummet hade inte varit fel det heller, så snyggt och stilrent. 

Så nu vill jag bara hitta en ny lägenhet, gärna i Lund, och gärna vita väggar direkt haha. Då kanske inte färgen på golvet spelar roll (dock har vi fula plastgolv i hallen och köket just nu som gärna får bytas bort..) Blir så trött på dessa gula väggarna dessutom, inte mycket ljus kommer in och jag behöver ljus nu mitt i alla tentorna haha ???? 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.