Testagram – april 

Posted in Livsstil

– I samarbete med testagram – 

Äntligen är månadens testagram hos mig! Månadens box innehöll en salig blandning, som alltid: en påse lättare chips från Estrella, duschkräm från Palmolive (doftar himmelskt gott!!), havrekex från Digestive/Göteborgs kex, sockerfri kexchoklad från Nicks, kaffe från Cafégo (inget jag dricker, då det var mörkrost), majskakor med chiafrön/havssalt från Friggs, müsli från Risenta och ingefära i tub (klet, kräm, eller paté? Fråga mig inte haha) från Santa Maria.

Är nöjd som vanligt, dock såg jag att andra fick vitlök istället för ingefära från Santa Maria, och jag ville allra helst ha den för jag hatar smaken av ingefära, tycker den är alldeles för skarp och tar ofta över alla andra smaker. Så denna kommer tyvärr inte till användning. Så vill någon ha den så kan jag skicka den, men då får ni stå för frakt 🙂

Är ni sugna på en egen box? Gå in på testagram.se och läs mer. Boxen kommer en gång i månaden och kostar 99 kr. Frakten ingår. 

1 Kommentar

  1. Johanna B säger:

    Heh, fast ingefära ska visst vara något antiinflammatoriskt i. Jag brukar köra det i grönt te eller yerba mate tillsammans med lite krossade fänkålsfrön när jag får känningar av förkylning (och garderar ibland med vitlök). Jag är också en som för tillfället lätt blir sjuk lätt för jag haft sömnsvårigheter. Men håller på och försöker träna bort det med mycket utomhusträning i dagsljus för att få lite ordning på melatonin bl. a.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.