Lucka 4: presentkort från mat.se

Posted in Julkalender 2017

I lucka 4 kan en av er vinna ett presentkort till ett värde av 500 kr hos mat.se! Perfekt efter jul- och nyår, då det oftast går åt mycket pengar för mat och prylar! Mat.se har bra sortiment, leveranser ofta och ända fram till dörren!

Jag har dessutom fått chansen att ge mina läsare en grym rabattkod! Om handlar för minst 500 kr så ange koden FITNESS för att få 200 kr rabatt!

Tävlingsregler:

 • Motivera kort varför du vill vinna!

Dela gärna inlägget på sociala medier, blogg, facebook, instagram etc! Inget måste för att delta i tävlingen. Gå gärna även med i mitt evenemang på facebook [här finner ni evenemanget] – där kan ni få reda på när nästa lucka öppnas, extra-tävlingar, ställa frågor, och se när vinnarna publiceras. Gilla gärna även min FB-sida [Fitness by Isabelle] för framtida tävlingar och inlägg.

Obs: denna tävlingen avslutas söndagen den 17/12 istället för den 31/12. Så hinner ni få maten leverad innan jul!!

Vinnaren är nu utsedd! Vinnaren är Hannah P, jag har mailat dig så kolla din epost! 

Tack alla som var med, missa inte mina andra luckor som är öppna fram till 31/12 kl 23.59!

101 Kommentarer

 1. Maria S säger:

  Jag är långtidssjukskriven pga att jag gått in i väggen bla
  och nu ska jag snart börja på social träning ute bland folk…
  detta kommer att bli jättejobbigt för mig, så då vore detta
  presentkort verkligen superbra, så jag i alla fall fick mat-
  handlingen löst för man & våra 2 barn, för det är ett stort gissel.

 2. Veronica Johansson säger:

  Hej!
  Jag vill vinna eftersom jag inte har så bra ekonomi, du vet säkert själv hur det är, plus att jag aldrig jsr testat på detta, så der vore myclet spännande att få prova på. ✨✨????♥

 3. Marie Linda Olsson säger:

  Ensamstående sjukpensionär med en tonårsson, så pengarna räcker helt inte till allt gott man vill handla till jul och nyår tyvärr….

 4. Cissi säger:

  Jag skulle vilja vinna då detta skulle vara ett välkommet tillskott i kassan. Csn erbjuder knappast möjlighet till några extra utsvängningar direkt

 5. siddika shereef säger:

  Vill överraska mitt livs idol som är min kära mamma samt hon älskar laga mat hoppas på att se henne himla glad.

 6. Elin L säger:

  Hej!
  Ett bra tillskott, pensionen är inte något att hurra för. Bra också att det kommer hem till dörren.
  God Jul!

 7. Jag älskar att gå runt i mataffären, känna och klämma. Men tiden börjar bli knapp. Nu skulle jag vilja testa att handla på nätet och då blir det här en bra testsumma. Kanske kommer jag förstå fördelarna med näthandeln jag med?!

 8. Moa säger:

  Åh, det här är ju en drömvinst! Prylar i all ära, men mat är nog det bästa man kan få ändå … för mat behövs ju alltid! Det går alltid åt! Och ett presentkort på mat är ännu bättre, för då får man välja själv vad man ska köpa – precis det man vill ha och är sugen på. Och det skulle åtminstone jag bli jätteglad för.
  (Folk tror att jag skämtar när jag svarar ”mat”, när de frågar vad jag önskar mig, men det gör jag inte…)

 9. Katarina Strömberg säger:

  Extra matpengar är alltid välkommet, vi har två tonårskillar som äter oss ur huset 😉
  Vore kul att testa att köpa mat på nätet, det har jag inte gjort tidigare.

 10. Annika Andersson säger:

  Inte så långt efter jul fyller jag år och att ställa till kalas efter julhelgerna är ibland en utmaning ekonomiskt. Med en vinst här blir det kanske ett ståtligt kalas nästa år. 🙂

 11. Emelie säger:

  Älskar mat! Som student blir det ofta genomtänkta matlådor så vore otroligt kul att kunna vinna det här och unna sig lite!

 12. Helena Wiberg säger:

  Ett mycket välkommet tillskott så vi även kan unna oss något gott efter jul.

 13. Victoria W säger:

  Hej!
  Det skulle vara perfekt att vinna detta eftersom jag jobbar hela december och har inte tid eller ork till att gå och storhandla och ta med allt på bussen!
  Så detta skulle verkligen underlätta denna stressiga och fattiga månad!
  Kram

 14. Ingrid Dahl säger:

  Efter julmaten magen i fyra hörn står, man tror att man aldrig mer hungerkänslor får. Men äta man bör, annars man dör, vinsten hoppas jag på därför.

 15. Sara S S säger:

  Shoppar massor på nätet, men har konstigt nog inte provat att klicka hem mat ännu. Skulle vara roligt att testa och se om det är något för mig.

 16. tova säger:

  Saknar bil och har opererat ryggen med mindre lyckat resultat, shopping blir ofta kämpigt då jag inte kan bära, att få maten hemkörd vore guld.

 17. Diana säger:

  Med ett presentkort på mat, kan man bli lat. Handla hemifrån i lugn och ro, man behöver inte ens lämna sitt bo. Jag vill vinna detta från mat.se, gör mig glad och få mig att le!

 18. Liisa säger:

  Har fibromyalgi sedan många år tillbaka samt även drabbats av ytterligare sjukdomar de senaste åren. Att gå runt i en butik och handla är i stort sett omöjligt för mig. Så att få vinna ett presentkort på Mat.se skulle innebära en stor lättnad för mig, tänk vilken lycka att få maten levererad hem till dörren!

 19. Stina Polvi säger:

  Det vore riktigt härligt att vinna detta
  då skulle jag köpa godsaker till familjen så vi alla blir mer än mätta <3
  Vi är många som älskar godis, smårätter, korv eller glass-
  till Jul och Nyår, ofta stora lass 🙂
  Så jag håller tummar och tår,
  att jag denna julklapp får 🙂 <3
  Ha en fortsatt fin dag,
  kam
  Stina 🙂

 20. charlotta hellström säger:

  Vilken fantastisk julgåva, jag vet precis vem som skulle få den, min mamma, en vanlig svensk pensionär med låg pension och ett hjärta av guld. Detta skulle bli en bra start på nya året för henne, en massa god mat, en massa sådant hon inte alltid unnar sig. Att vinna och ge vidare är det finaste jag vet. Julkramar till dig

 21. Lisette Johansson säger:

  Har gått hemma och varit sjuksriven i 10år, alltså redan sen jag var 15år. Bor själv men det är inte mycket man har råd med i denna situation.

 22. Isabelle säger:

  Skulle mer än allt annat vilja vinna denna. Och skänka hela vinsten till giving people som hjälper barnfamiljer och pensionärer att äta sig mätta. När jag växte upp var jag en av dessa familjer, nu brinner jag för att hjälpa dem

 23. Lina säger:

  Jag skulle vilja vinna för att överraska min familj med en trevlig middag i januari, som annars kan bli lite grå! ????????????

 24. Katarina Andersson säger:

  Plugg, jobb och volontärarbete har gjort att matinköp inte prioriterats tyvärr. Därför blir det ofta snabbmat på vägen, vilket fått mig att må sämre. Mat direkt till dörren i den stressiga jultiden skulle därför vara guld värd.

 25. Alexander! säger:

  ÄLSKAR mat men ibland är kreativiteten lika med noll. En kasse från mat.se skulle ge mig ny inspiration och ett roligare julbord, till nytta för mig och familjen.

 26. Lotta Vikström säger:

  Småbarn, jobb, vab, körningar till kalas och aktiviteter går i ett. Jag som tidigare tyckte det var rätt kul att handla tycker nu mest det känns som ett nödvändigt ont.. Nu dessutom i juletider känns det som att pengarna försvunnit ner i ett svart hål! Ett bidrag till matkassen, och dessutom slippa släpa med sig två trötta barn i affären hade varit toppen!

 27. Anna säger:

  Tre hemmavarande barn som kommer att äta oss ur huset över jul. I januari blir det havregrynsgröt, om jag inte lyckas flirta till mig matchecken! 😉

 28. Hannah Noren säger:

  har just fått en bebis, och orkar inte riktigt att göra en magisk jul till familjen i år, men den har kanske skulle rädda dagen!

 29. Evelina Larsson säger:

  Januari och fortfarande upp i halsen är den feta julematen,
  drömmen att då kunna fortsätta jäsa och hemmavid klicka hem lite lättare mat på faten.

 30. Malin kvarnström säger:

  Då jag är fattig student så skillnader här verkligen behövas, skulle vara skönt att för en gångs skull kunna lyxa till det lite när det kommervtiöl maten och inte bara behöva tänka på vad man har råd med ☺

 31. Sara säger:

  I år sker både jul- och nyårsfirande hemma hos oss. Trots att det blir knytkalas på vissa rätter kommer det gå åt en hel del pengar… Hade varit lyx att skjuta till lite extra slantar efter högtiderna.

 32. Caroline L säger:

  Köpa mat på detta smarta vis har inte blivit av. Med ett presentkort så maten blir gratis blir jag mätt även i Januari ????

 33. Sandra Lindahl säger:

  Precis som du skrev så har de gått mycket pengar i december. Så därför vill jag vinna detta presentkort

 34. Elisabet säger:

  Mat till dörren, vilken lycka.
  Lyxigt värre, kan man tycka,
  om man gick i mina skor.
  Hälsar fattig trebarnsmor.

 35. ida säger:

  Som student är det rätt svårt att få budgeten att gå ihop framåt jul, så vilken dröm att få maten hem utan jul. Lite vardagslyx skulle lysa upp, med god mat utan att plånboken blir kaputt!

 36. Louise Karlsson säger:

  Framför allt för att jag nyligen blivit vegetarian (2-3 månader sedan) och det blir lätt att man safear och köper/lagar samma maträtter hela tiden. Detta presentkort skulle hjälpa mig att våga prova nytt och variera!! Studerar just nu på heltid och har ej budgeten till att prova mat som ej kommer ätas upp???? Så fin blogg!!

 37. Anna G säger:

  Att kånka kassar hit och dit
  Det är en himla massa slit
  Men att få hemlevererat
  med allting serverat
  Det vore en riktig hit! 🙂

 38. Johanna säger:

  Jag hade velat vinna då jag är student och tycker att det hade varit helt underbart med lite lyxigare mat än vanligt till jul och nyår!

 39. Ludvig Sandström säger:

  Snabbmakaroner i all ära, och visst blir det lite halvlyxigt att spruta på ketchup och kalla det Pasta al’arrabiata, men jag börjar bli aningen less nu. Studentkassan är inget att hurra över. För 500 kronor hade jag kunnat få njuta av det ljuva livet i några dagar iallafall!

 40. Tingeling säger:

  Som student är alla extra inkomster välkomna, speciellt när man kan handla lite nyttigare 🙂

 41. Matte #1 säger:

  Nyss flyttat in i första lägenheten och då vet ju alla vart alla pengar försvinner, minst blir kvar till mat så det här vore en vinst som heter duga…

 42. Carl Brosjö säger:

  Jag håller så med att det blir otroligt mycket utlägg för maten i jul, men ha behöver få loss lite tid oxå. Jobbar väldigt sent och hinna med storhandlingen är ett pyssel. Mat.se kan hjälpa med mig oerhört. Även med inspiration och ökad matglädje och skippa snabbmaten!

 43. Emelie Erlandsson säger:

  Jag vill vinna för att det skulle vara såå skönt att få veckohandlingen direkt till dörren istället för att handla i affären med två små barn på 1 och 2 år!

 44. Linda säger:

  Åh jag vill så gärna vinna! Det har varit en kämpig höst med långtidssjukskriven partner och jag som aldrig kommer upp i heltid på jobbet. Vi har verkligen lärt oss att koka soppa på en spik så att säga! Jag håller humöret uppe, men det vore verkligen härligt att få börja det nya året med att fylla på ordentligt här hemma och inte behöva äta vattnig gryta fem dagar i veckan ett tag 😉

 45. Åse säger:

  Vilken bra lucka! Det skulle vara så kul att få testa Mat.se som har så mycket ekologiska varor och en jättesmart hemsida som är lätt att hitta och sortera i! En vinst till mej skulle sitta fint eftersom jag har det väldigt knapert just nu, och som en belöning för att jag håller på att fasta just nu. Fastan är en del av en större plan (som jag kommer att hålla) där jag kommer att äta bättre och smalare, träna core/balans hemma och efter nyår börja på gym. Ser verkligen fram emot att ta hand om kroppen igen, har varit sjuk en tid och det är inte kul att ställa sej på vågen eller gå i trappor. Det vore därför jättepeppigt att få vinna!

 46. Martina Andersson säger:

  CSN som fås i december täcker inte ens min hyra vilket gör att jag har en väldigt snäv budget att arbeta med under januari trots att jag försöker vrida och vända på pengarna som jag har för att lägga undan så mycket som möjligt. 500kr kanske inte låter så mycket men det är definitivt en bra budget för mig som ensamhushåll!

 47. Linnéa Nilsson säger:

  Som nyinflyttad så ekar kylskåpet just nu och det hade underlättat och hjälpt till i vardagen!

 48. qat säger:

  Jag önskar mig detta nu i jul då jag både råkat på en sjukskrivning och är ensamstående med tre barn. Det är inte så enkelt att trixa med slantarna nu i juletid (och ja, januari är då inte mycket bättre) så det skulle betyda oerhört mycket för oss fyra.

 49. EvaMar säger:

  Det kommer en tid efter jul…
  även trettondagsmiddag kan bli kul.
  Räkor, kanske lax, avocado med mera
  med presentkortet slipper jag hårt ransonera
  och kan på festen bjuda ännu flera!

 50. Helena i Uppsala säger:

  Om man får ett presentkort kan man våga prova på lite annan mat än det vanliga: mera grönt, utländska ingredienser – livet blir mer spännande ett litet tag!

 51. Lise-Lotte Larsdotter säger:

  Jag hoppas på vinstchans då jag är sugen på att testa en matleverans med hemtilldörrentransport. Vore också bra i januari då plånboken är mindre full.

 52. Nadja säger:

  Det här vore nåt för mig som gärna testar nytt
  och att få det hem vore rena drömmen..

 53. Sara Källström säger:

  Med många barn i huset går det åt mycket mat! Jag konkar & drar hem flera liter mjölk varje vecka! Tänk om jag i alla fall kan skona mina armar och händer och en gång detta slippa! Det vore fantastiskt!

 54. Daniella Rusanen säger:

  Studerande som kämpar på i livet och med studierna har inte alltid råd med massor av mat, skulle vara skönt att få fylla frysen och kylskåpet någongång i alla fall!

 55. linda säger:

  500 kr att handla mat för hade varit underbart, och att få maten hem till dörren är ren lyx! Tänk att bara få 500 kr att handla för och att kunna unna sig något annat för lönen!

 56. Decibel säger:

  Eftersom jag lever på existensminimum för tillfället så måste man ha en budget till allt. Och särskilt till matinköp. Det vore himla underbart att inte behöva vända på varje krona inför jul och nyår. Ett presentkort räcker långt, och jag vore mer än tacksam för en sådan julklapp i år. <3
  God Jul! Mvh/ D

 57. Elina Söderberg säger:

  Jag bor fortfarande hemma och skulle egentligen vilja använda presentkortet så att mina föräldrar slipper stå för alla kostnader i jul!

 58. Anders säger:

  Tre pojkar som äter som hästar lämnar stora hål i plånboken. Med hjälp av detta skulle vi kunna avvara några slantar till att köpa lite fina julklappar istället.

 59. Julia säger:

  Flyttat från norr till Stockholm, ensam. Jobbar heltid och hinner knappt med allt som ska göras innan jag behöver sova för att orka upp dagen efter. Hemleverans av mat hade underlättat och gjort mig väääldigt glad!!

 60. Karin Stjärnkvist säger:

  Mat behöver man ju alltid, men att kunna lägga den tiden det skulle ta att handla på dukning och andra förberedelser hade varit helt underbart! Och att dessutom spara pengar på det, kan man ju inte ens tänka sig!

 61. Anna säger:

  Att få prova matkasse till dörren vore jättekul.
  Vilken lyx att slippa handla mat efter jul!

 62. Tilda Bengtsson säger:

  Åh alltså det här hade ju varit en helt fantastisk julklapp till mig själv! Livet som student är ju inte alltid glamoröst och shoppa mat inte alltid det roligaste på grund av den allt sinade budgeten..
  Vilken lyxmånad jag hade haft det om jag hade haft turen att vinna!
  *håller tummarna!*

 63. Per säger:

  Kul att testa handla mat på nätet.

 64. Marianne säger:

  Då kan man unna sig något extra gott i januari också. 🙂

 65. Katja säger:

  Jag skulle vilja vinna för att det skulle passa så bra efter en tuff höst speciellt nu under jul och till nyår. <3

 66. Amanda säger:

  Detta skulle vara det bästa en ensamstående mamma och student skulle kunna vinna i december månad med massor julklappar att inhandla!

 67. daniel j säger:

  Fram till din dörr det är någon som bär
  dina varor från fridsam internet affär
  Du behöver ingen tid på detta skänka
  För i planeringen ingår att andra tänka
  Att alla fräscha varor i påse packa ned
  Även tillagnings anvisning följer med
  Ägna din tid till annat än i butiker gå
  För en god middag kan du ändå hemma få.
  Det är drömmen för mig javisst,
  så kan jag istället åka skidor uti en pist

 68. Anna säger:

  Hos oss är familj och vänner alltid välkomna, så även på julen. I år är vi hela huset fullt, så härligt! Ett tillskott i matkassan är guld värt!

 69. Moa Andreasson säger:

  Jag är med och gillar din sida på fb (Moa Andreasson). Jag vill vinna då jag studerar heltid och bostatt mig i Stockholm 50 mil hemifrån. Jag har nu runt jul lite svårt med ekonomin då jag har julklappar att ge till nära och kära vilket gör att jag får leva på havregrynsgröt, not kidding. Skulle gärna vilja få hjälp på kraven så jag slipper oroa mig.

 70. Anja L säger:

  Jag vill vinna för att själv slippa dra hem maten från familjen. veckohandlar, men vill hellre umgås med mina 4 barn. två är tonåringar så mat går det åt…

 71. Daphne Alice säger:

  Har pluggat så länge att jag knappt minns hur en välfyllda skåp och kylskåp ser ut, vore underbart att åter få känna den lyxen som plånboken inte medger!

  Gillat och delat på facebook såklart! Daphne Alice där 🙂

 72. My Thulin säger:

  Perfekta lösningen då man inte har möjlighet att storhandla 😀 helt perfekt ju 😀

 73. Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present ???? Och efter 12 år som sjukskriven så är ekonomin i botten.

 74. Elin säger:

  Med fyra katter och en hund att ta hand om med endast aktivitetsersättning kan bli knapert på matfronten, det hade varit härligt att lyxa till det lite med maten!

 75. Marie Dahlberg säger:

  Detta har jag länge velat prova utan att komma till skott,
  enkelt smidigt och gott.
  Jag behöver bara få ”ändan ur vagnen” och en spark i baken,
  tänk att ”tjäna” lite tid som kan användas till umgänge med bästa maken.
  Nu håller jag alla tummar och tår,
  att vi testa detta får!

 76. Ann-Charlotte Larsson säger:

  Motivering
  ”För när tiden, orken och kreativiteten inte riktigt räcker,
  Mat.se nya middagsideer åt mig såväl levererar som kläcker
  och den slumrande gourmeten inom mig väcker!”

 77. Jerker Nilsson säger:

  Det vore kul att testa något nytt och ett bidrag så här i tider av låg inkomst vore perfekt! 🙂

 78. Madelene L säger:

  Ärtor, russin, havregryn & rostad lök
  Det är saker vi använder i vårt kök
  Hoppas nu på tidig klapp
  Mat.se -Japp Japp

 79. Ronja säger:

  Detta hade vart underbart att vinna, jag är ensam inkomsttagare och inom hemtjänst tjänar man inte direkt multum.. Så detta hade verkligen vart behövligt!! (speciellt då det kommer kosta på att åka ner till min familj över julen)

 80. Nike A E Fritz säger:

  Jag älskar verkligen mat.se! Eftersom jag är långtidssjukskriven till följd av svåra smärtor så kan jag inte handla själv – tack vare mat.se ordnar det sig ändå! De är såå bra! Som ensamstående mamma med låg sjukpenning vore det en stor lättnad med denna vinst nu före jul!

 81. Joanna Wozniak säger:

  vill vinna att få inspo att göra mer och roligare mat!! vill prova mer veganska saker nu jag blev vegetarian vill försöka gå all in!!

 82. Rajna säger:

  Är 24 år och pluggar på heltid så skulle verkligen hjälpa mig ekonomiskt och även att det bara är och beställa! Hade verkligen underlättat för mig så mycket! <3

 83. elsy olofsson säger:

  det skulle vara intressant att få testa och ett tillskott till min magra pension

 84. Becky säger:

  Skulle köpa ingredienser att baka tårtan till min pappa som fyller 60 är på julaftons dagen!

 85. Elin J säger:

  Med en nyfödd hemma blir turen till affären snarare ett stressmoment än ett nöje… att få maten hem till dörren vore därför ljuvligt! Då kan en sitta i lugn och ro och planera inköpen via nätet.

 86. Jessica säger:

  Till mina grabbar, som stöd, när jag studerar på distans.
  Hermskickad mat, gör att middagen går som en dans.
  Den egna skulden skulle minska lite grann,
  om jag denna hjälpen till sönerna vann.

 87. Maria C säger:

  Är sjukpensionär som betalar 3 dubbla hyror p g a flytt och skulle uppskatta mycket om mitt kylskåp kunde bli fullt av godsaker!

 88. A-Lena Nilsson säger:

  Pengar är svårt att trixa med. Mat på bordet skulle vara så bra . Jag är arbetslös att alltid vända på varenda krona för att det ska räcka till. Mat är så dyrt.Denna vinst skulle göra skillnad.

 89. Sofie säger:

  Då det pga en fotoperation gör det omöjligt för mig att åka och handla för tillfället skulle detta vara roligt att prova.

 90. Anneli säger:

  Tänk va lyxigt att kunna bjuda på en riktig brakmiddag med en massa godsaker i januari – som är den kämpigaste månaden på året.

 91. Caroline O säger:

  Vilken lyx att få handla hemifrån! Då sparar man ju tid (speciellt när man bor ute på landet) det vore fantastiskt att få prova detta ????????

 92. Milla säger:

  Helt perfekt vinst!

  Detta vill jag vinna då jag knappt har någon tid.
  så detta skulle ge en lugn innerlig frid,
  och spara en mängd vacker tid! 🙂

 93. Ingrid säger:

  Alltsedan jag fick min obotliga cancerdiagnos
  utesluter jag kött, socker, gluten och laktos.
  Min dyra diet och det att jag inte kan arbeta,
  gör att vi inte direkt blir runda och feta…
  Om presentkortet från Mat.se blev mitt
  skulle jag från dåliga tankar inför julen bli kvitt.
  Denna vinst är verkligen vad jag önskar allra mest,
  för den skulle förvandla julen till en riktig matfest!

 94. Maja Andersson säger:

  Det är så smidigt att handla mat över nätet, samt att det oftast är mycket billigare än i fysiska matbutiker 😀

 95. Carola säger:

  Då vi oftast är två vuxna, samt fyra barn här hemma ( två tonåringar) så har matkontot en tendens att rusa iväg en aning 😛 det skulle vara ett mer än välkommet tillskott.

 96. MickeyyLi säger:

  För att jag lovat min bästa vän (Som fyller år 26e december och jobbar under hela julen) en riktigt lyxig hemlagad middag i början av nästa år,.

 97. Hannah P säger:

  Detta presentkort hade räddat vår jul, därmed får vi väldigt kul. Ont om pengar vi alla har, knappt något på kontot i slutet av varje månad vi har kvar.

  Detta skulle rädda oss!

 98. Annika Nilsson säger:

  Hos oss är dörren vidöppen. Vi har ofta ”extra folk” runt matbordet och en kväll i veckan året runt så kommer det ett stort gäng invandrarkvinnor hem till oss umgås, tränar språket och äter med oss. Presentkortet skulle vara en mycket välkommen hjälp att fortsätta bjuda på mat!

 99. Anna L säger:

  Vad ska vi äta idag är det tråkiga mantrat
  vem har fixat, planerat och handlat?
  Varje vecka säger vi det här funkar inte vi måste prova näthandla matkasse
  ingen dag lyckas vi komma vidare
  så kom bara maten till oss hemma
  hade vi löst ett slitsamt dilemma
  Och i januari när kassan är skral
  Vore lyckan helt total

 100. Maria säger:

  Jag har hittat en riktigt god dricka på pressbyrån som jag älskar, dock är den ju dyr där och har tittat efter den på andra ställen, hittade denna dricka även på mat.se här https://www.mat.se/search.html?categoryId=1505 Därför skulle jag vilja vinna vinna så att jag köpa hem sådana goda och bra till oss 🙂

 101. Maje säger:

  Perfekt vinst att ge bort, te x åt min snälla faster som alltid låter oss bo hos henne när vi är på besök i storstaden. Inte vill hon ha något säger hon alltid, men det här skulle vara en sån bra grej…Som jag inte tror hon skulle tacka nej till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.