ISABELLE ENGQVIST – LIFESTYLE

Kontakt, pr & policy

Vill du komma i kontakt med mig? Lättast når du mig via e-post: kontakt@fitnessbyisabelle.se.

Pr & Policy

Bloggen drivs av mig (Isabelle) och jag skriver endast mina egna åsikter och vad jag tycker om saker och ting. Om du vill samarbeta med mig, låta mig testa produkter med mera så skriver jag endast mina egna åsikter om produkten/tjänsten. Om du representerar ett företag/pr-byrå etc. och vill synas i min blogg på något sätt – ta kontakt med mig!

Sponsrade inlägg

Ibland skriver jag sponsrade inlägg. Dessa inläggen markeras ut som sponsrade inlägg (brukar skriva det längst ner i inlägget så ni vet vilka inlägg som är sponsrade). Jag brukar då få ersättning för att skriva dessa inlägg. Mina åsikter kan fortfarande inte köpas, så om det är sponsrade inlägg där jag får produkter som ersättning är det ändå mina egna åsikter som skrivs i inläggen. Skriver oftast då att jag har ett samarbete med ett företag, fått produkter som jag hade tänkt testa och recensera – så ni vet vilket företag som sponsrat mig.

Annons/affiliate-länkar

Vissa inlägg innehåller länkar till olika annons/affiliate-sidor. Om ni klickar på dessa eller köper varan jag länkat så tjänar jag en liten slant på ert köp. Dessa är inte sponsrade utan det är jag själv som lagt in de, för att tjäna lite extra på mitt bloggande. Dessa kommer att markeras ut, i början av inlägget – här finns affiliate-länkar eller liknande.

Pressutskick

Ibland får jag även pressprover/utskick från PR-byråer. Dessa produkter jag får av de är inte något jag behöver skriva om, eller recensera. Men ibland när jag får hem någon bra produkt så vill jag dela med mig av dem till er, därför skriver jag om produkter jag får hem som jag vill tipsa er om. Ibland gör jag några recensioner, ibland visar jag bara upp produkterna och skriver lite om dem. När jag skriver om produkter jag fått hem av PR-byråer skriver jag att detta är pressutskick från bla bla.. och ofta skriver jag i början av inlägget att jag fått hem ett pressutskick med mera.

Min blogg har blivit rankad som en av Sveriges mest inflytelserika hälso- och träningsbloggar av företaget Twingly år 2013.

Jag finns även på andra sociala medier:

Facebook: Fitness by Isabelle
Instagram: @fitnessbyisabelles
Pinterest: @bellsifitness (tidigare fitnessisabelle, men tyvärr hackades det kontot och togs bort, och har ej kunnat få tillbaka det.. Hade flera tusen följare, så nu har jag skapat ett nytt konto)